Kinder- & Jongeren Rechtswinkel

Sponsor van de Kinder- en Jongerenrechtswinkelatief

Maatschappelijk betrokken ondernemen, iets terug doen voor de omgeving waarin je onderneemt. Dat is een belangrijke doelstelling van ons bedrijf. Wij vullen dat in door actief te participeren in regionale initiatieven en bepaalde maatschappelijke doelen financieel te ondersteunen. Een van die doelen is de Kinder- en Jongerenrechtswinkel.

Tijdens ons werk wordt vaak bevestigd hoe kwetsbaar kinderen en jongeren zijn in onze samenleving. Zonder dat ze daar zelf voor kiezen, raken ze ongewenst verwikkeld in juridische geschillen en conflicten. Incassowijzer vindt het daarom van groot belang dat deze groep met raad en daad wordt bijgestaan en dat juridische hulp voor hen beschikbaar is en blijft. Daarom sponsoren wij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel.

Wat kunnen we voor je doen?

Ben jij onder de 21 jaar en zit je met een vraag of probleem? Wij, als medewerkers van de Kinder- en Jongerenrechtswinkel (KJRW), weten alles over jouw rechten en plichten en luisteren graag naar jouw verhaal. We helpen jou met het opkomen voor je rechten en kunnen je ook helpen met het schrijven van een brief aan bijvoorbeeld je werkgever, je ouders of de rechter. Voor onze hulp hoef je bij ons niet te betalen en alles wat je ons vertelt blijft geheim.

Voorbeelden van vragen waarmee wij je kunnen helpen zijn: 

  • Mijn ouders gaan scheiden, maar bij wie moet ik nu wonen?
  • Hoe vaak en hoe lang mag ik eigenlijk werken bij mijn bijbaantje?
  • Ik ben weggelopen, wat nu?
  • Ik heb iets gestolen en ik moet naar de rechter, wat moet ik nu doen?

We geven hiernaast ook informatie over rechten als je bijvoorbeeld een werkstuk voor school moet maken. Ook kunnen we een voorlichting komen geven op jouw school.

 

 

Bel mij terug

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk, op het door u gewenste tijdstip terug!

Bel mij

Nieuws


Nieuwsbron: Invorderingsspecialist.nl