Coaching

Het moment van actie ondernemen en de wijze waarop dient zorgvuldig te worden gekozen omdat u anders het risico loopt dat de relatie met uw klant beschadigd raakt.

Een goede verstandhouding met uw klant is belangrijk. Naar de mening van Debiteurencoach zou dit gegeven de voornaamste reden moeten zijn om uw debiteurenbeheer niet uit handen te geven aan een derde partij, immers u weet niet waar hun belang ligt en de relatie met uw klant kan gemakkelijk beschadigd raken.

Debiteurencoach is van mening dat elke organisatie (klein of groot) zelf het hele proces van debiteurenbeheer binnen de eigen organisatie dient af te handelen. Wel zo'n veilig idee omdat niemand anders dan u zelf de waarde van uw relatie kan inschatten.

Maak een afspraak met Debiteurencoach.
Het intakegesprek is vrijblijvend, gratis en gebaseerd op +/- een half uur. Tijdens dit gesprek kunt u uw probleem voorleggen en bespreken. Tijdens het intakegesprek wordt een snel onderzoek ingesteld naar de wijze waarop het debiteurenbeheer functioneert binnen uw organisatie en worden direct aanbevelingen gedaan om eventuele knelpunten op te heffen.

Naast persoonlijk advies kunnen wij uw debiteurenbeleid ondersteunen met online software zodat u in staat bent om het gehele proces van debiteurenbeheer professioneel binnen uw eigen organisatie op te zetten. Een uniek interactief debiteurenbeheer dat kan worden gekoppeld aan bestaande financiële administraties, minimale investeringen vergt en door de klant zelf wordt gebruikt. De inzet van dit systeem leidt tot lagere beheerkosten en een lagere gemiddelde betaaltermijn door debiteuren.

Debiteurencoach werkt samen met www.incassowijzer.nl. Mocht onverhoopt toch nog sprake zijn van grensoverschrijdend gedrag en is actie vereist, kan dit snel en effectief opvolging krijgen door de koppeling met het incasso-intermediair incassowijzer.nl.

Debiteurencoach is de specialist op het gebied van debiteurenbeheer. Sebastiaan Baldinger is door zijn jarenlange ervaring als gerechtsdeurwaarder bij uitstek geschikt u te adviseren. Debiteurenbeheer en - wanneer nodig - het (juridisch) incasseren van vorderingen behoort tot zijn dagelijkse praktijk.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden en direct daarna een incasso invoeren.

Aanmelden